Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1317 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rhodoniet kralen armband boeddha mannen

Rhodoniet kralen armband boeddha mannen

8718561063816
211 € 11,95
Incl. BTW

Kralenarmband van de halfedelsteen Rhodoniet, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.

  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis uw bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in onze winkel kijken!

Kralenarmband van de halfedelsteen Rhodoniet voor mannen en vrouwen, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddha kraal, 21 cm lang geregen op elastiek.  

Rhodoniet helpt bij wondgenezing en versterkt de spieren. Hij stimuleert de bloedsomloop en is goed voor de botten, het hart en het gehoor. Rhodoniet helpt je om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel als op geestelijk als op fysiek niveau. Hij vermindert wrok en haat gevoelens en werkt kalmerend bij ergernissen, verwarring, paniek en angsten. Rhodoniet vermindert de zelfvernietigingsdrang en helpt tegen verslavingen en woede-uitbarstingen. De steen heeft een heilzame werking op wonden, insectenbeten, maagzweer en het auto/immuunsysteem.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Extra Omschrijving 1
Kralenarmband van de halfedelsteen Rhodoniet, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.
Kleur
Roze / zwart
Gewicht (kg)
0,022
Breedte
0,8 cm
Extra Omschrijving 2
Rhodoniet helpt bij wondgenezing en versterkt de spieren. Hij stimuleert de bloedsomloop en is goed voor de botten, het hart en
Extra Omschrijving 5
Voor meer info over de werking edelstenen kijk je in de mineralen databank van Ruben Robijn mineralenparadijs.
Extra Omschrijving 3
Rhodoniet helpt je om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel als op geestelijk als op fysiek niveau. Hij ve
Maat
21 cm
79 Items
Geen reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

4 Andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.